Elk Xen sieraad is een feestje voor uw oog. De moderne sieraden zijn op een geweldige manier ontwikkeld en de afwerking is zeer strak. In de Xen sieraden wordt gebruik gemaakt van edelstaal, gecombineerd met diamant, keramiek, leer en kristal. Hierdoor is de collectie zeer gevarieerd en zult u altijd de Xen sieraden van uw smaak vinden. Sieradenloods vertelt u het verhaal van de Xen sieraden.

Geschiedenis en filosofie van Xen sieraden

In 1997 is het bedrijf Xen in Duitsland opgericht door Josef Wübker. Edelstalen sieraden waren in de jaren 90 nog niet erg populair en Wübker en zijn personeel hadden nog weinig ervaring met edelstaal. Wübker besloot om de nadruk van de Xen sieraden te leggen op de kwaliteit hiervan. Daarom worden de sieraden gecombineerd met de mooiste diamanten. De merknaam Xen komt van het Aziatische woord zen. Dit staat voor concentratie op de simpelste en meest natuurlijke staat van zijn.

Twee keer per jaar nieuwe Xen sieraden

Xen brengt elk half jaar een nieuwe collectie uit. Deze wordt samengesteld en ontworpen door internationale designers. Zij krijgen de uitdaging om sieraden te ontwikkelen die in hun eigen fabriek worden vervaardigd, zonder dat er kwaliteit verloren wordt. De exclusieve designs zijn onder andere te vinden in de prachtige Xen ringen. Mat wordt met glanzend gecombineerd, samen met de mooiste materialen. Welke Xen ringen zijn uw favoriet?

Xen ringen online kopen bij Sieradenloods

Als u Xen sieraden op werkdagen voor 20:30 uur bestelt, verzenden wij deze dezelfde dag nog. De verzending is daarnaast geheel gratis bij bestelling vanaf €50,-. Bekijkt u de Xen sieraden liever eerst van dichtbij? Kom langs in onze winkel in Kampen.