Een leuk nieuwtje: de sieraden van Xen zijn nieuw in onze webshop! Deze sieraden zijn stuk voor stuk gemaakt van edelstaal. Dit geeft de Xen sieraden een moderne en eenvoudige look. In het assortiment zitten verschillende soorten sieraden, zoals Xen oorbellen, kettingen en armbanden. Lees snel verder voor de eerste uitgelichte exemplaren.

Xen sieraden en hun eenvoudige design

De sieraden van Xen hebben een eenvoudig design, maar zijn niet saai! Dit komt door hoe het edelstaal bewerkt is. Geborsteld, of met bepaalde accenten en een unieke vormgeving. De Xen 061029G190 armband is echt een pareltje. Deze is gemaakt van stalen kralen die toelopen naar een grote kraal. De armband is chic en staat bij zowel casual als stijlvolle kleding.

De Xen 011544G ring is een uniek exemplaar. Dit komt door de vorm van de ring. De ring loopt namelijk aan beide uiteinden naar buiten. Tussen deze beide uiteinden is een parel geklemd, wat een prachtige combinatie is met het geborstelde staal. Ga voor deze ring van Xen als u houdt van excentrieke sieraden!

Op Sieradenloods.nl vindt u ook verschillende hangers om te dragen aan een ketting. Neem bijvoorbeeld de 031576G0 hanger van Xen. Deze hanger heeft een druppelvormige vorm. Het sieraad is strak, stijlvol en u zult er sowieso mee opvallen!

De service van Sieradenloods.nl

Heeft u inmiddels een keuze gemaakt? Als u op werkdagen voor 20:30 uur bestelt, wordt het sieraad dezelfde dag nog verzonden! Bovendien pakken wij het graag voor u in. U hoeft alleen tijdens het bestelproces aan te vinken dat het sieraad een cadeau is. Voor deze service betaalt u trouwens niets extra’s. Ook worden bestellingen vanaf €50,- gratis verzonden!