Ze zijn netjes, ze zijn mooi, ze hebben een strak design en ze zijn tot in de puntjes afgewerkt; wij hebben het natuurlijk over de Yo Design sieraden! Deze sieraden zijn vooral geliefd bij de moderne vrouw die op zoek is naar een ‘simpel’ sieraad die net dat beetje extra heeft. De collectie bestaat uit Yo Design armbanden, kettingen, oorbellen en ringen.

Zilveren Yo Design oorbellen

De Yo Design sieraden zijn gemaakt van 925 sterling zilver. Dit type materiaal wordt vaak gebruikt in sieraden, omdat het lang mooi blijft. Yo Design kiest ervoor om sommige sieraden een matte afwerking te geven. Vooral bij de oorbellen zijn deze verschillende afwerkingen goed te zien. Zo zijn er ruw-afgewerkte oorbellen met een robuuste finish, maar ook zilveren oorbellen met de bekende glans erover.

Combineer de Yo Design sieraden

De hele collectie van Yo Design is op elkaar afgestemd en dat is handig als u meerdere sieraden met elkaar wilt combineren. In alle sieraden is de kleur zilver terug te vinden. Soms wordt er rosé goud of goud toegevoegd als extra kleur. Een aantal sieraden heeft symbolen zoals: rondjes, vierkantjes of staafjes. Er is voor ieder wat wils. Bekijk de hele collectie in onze webshop!

Bestel een Yo Design sieraad online

Shop vandaag nog een sieraad uit de collectie van Yo Design en profiteer van maar liefst 5% korting! Hiervoor hoeft u zich alleen aan te melden voor onze nieuwsbrief. Daarnaast blijft u kosteloos op de hoogte van de laatste nieuwtjes wat betreft onze sieraden. Happy Shopping!