Probeer eens wat anders met de sieraden van Yo Design! Deze sieraden zijn gemaakt van zilver en hebben stuk voor stuk een strak en stijlvol design. Sieradenloods.nl vertelt u vandaag meer over collecties Planet en Luna van Yo Design!

Yo Design sieradencollectie Planet

Wanneer u een sieraad van Yo Design bekijkt, moet u eens letten op de prachtige details. Samen laten zij het sieraad een strakke eenheid vormen. De collectie Planet van Yo Design heeft een speelse touch met ronde kralen. Deze zijn speels aan de ketting bevestigd, maar zijn met de grootste zorg bij elkaar gezet. In deze collectie zijn een ketting, armband en oorbellen beschikbaar.

De uitgesproken Luna sieraden van Yo Design

Ook in deze collectie staan ronde vormen centraal. Het verschil is dat in de Luna collectie gebruik gemaakt is van cirkels die open zijn. Wederom prachtige en speelse sieraden die verkrijgbaar zijn in een ketting, armband en een set oorbellen. Draag deze bij uw galajurk tijdens een chique avond of bij een blazer op kantoor.

Online sieraden kopen: gratis verzending vanaf €50,-!

Inmiddels heeft u vast een keuze kunnen maken uit onze ruime assortiment. Geeft u het sieraad cadeau? Vink dit even aan tijdens het bestelproces. Sieradenloods.nl pakt het vervolgens gratis voor u in! Ook is de verzending gratis bij besteding van €50,- of meer! Weet u niet zeker of het sieraad in de smaak zal vallen? Bij Sieradenloods.nl heeft u een zichttermijn van 30 dagen.