Graag willen we u kennis laten maken met een nieuw collectie sieraden op Sieradenloods.nl: sieradenmerk Yo Design. De sieraden van Yo Design hebben een strak ontwerp en zijn vervaardigd van zilver. De ontwerpen zijn eenvoudig, maar toch opvallend en uitgesproken. Lees verder voor meer details over de sieraden van Yo Design.

Verschillende sets sieraden van Yo Design

Kenmerkend aan de Yo Design sieraden zijn de strakke, eenvoudige vormen en het gebruik van zirkonia steentjes. De sieraden zijn apart verkrijgbaar, maar zijn ook prima te dragen in sets. Zo hebben veel sieraden hetzelfde ontwerp, waardoor ketting, ring, armband en/of ring bij elkaar passen. De Yo Design T0552 ketting bestaat uit een aantal dunne kettingen met daaraan een glanzende en een geborstelde zilveren steen. De Yo Design T0553 armband heeft eenzelfde model, waardoor deze goed gedragen kan worden met de T0552 ketting.

Op Sieradenloods.nl vindt u nog meer sieraden die als set gedragen worden. Natuurlijk zijn veel sieraden ook samen te dragen terwijl ze niet precies hetzelfde ontwerp hebben. Dit komt omdat alleen is gewerkt met zilver en deze kleur ook wordt aangehouden. Op deze manier kunnen alle sieraden ook samen gecombineerd worden.

Online sieraden kopen bij Sieradenloods.nl

Een sieraad bestellen in onze webshop geeft u een aantal voordelen. Verzending is bijvoorbeeld geheel gratis bij bestelling vanaf €50,-! Ook wordt uw pakketje dezelfde dag verzonden wanneer u bestelt op werkdagen voor 20:30 uur. Is het horloge een cadeau? Geef dit tijdens het bestelproces eventjes aan, dan pakken wij het gratis voor u in. Als u toch nog twijfelt tussen twee exemplaren kunt u ook langskomen in onze winkel in Kampen. Onze medewerkers helpen u graag met het uitzoeken van een nieuw horloge!