Kingsday is geen feest zonder bijpassende outfit. Om uw kleding subtiel aan te passen aan de verjaardag van onze koning, moet u zeker even in onze webshop kijken. Daar vindt u namelijk heel veel koninklijke sieraden als perfecte aanvulling op uw oranje-outfit! Lees snel verder voor onze tips.

Zilveren sieraden van Sieradenloods als finishing touch

Voor prachtige zilveren sieraden moet u zeker even bij de collectie van Diamonfire kijken. Deze sieraden zijn chic, zonder een bijpassend hoog prijskaartje. Ga voor ultiem koninklijke en elegante sieraden voor de sieraden van Diamonfire met blauwe zirkonia’s. Dit zouden ook sieraden zijn die Máxima draagt!

Draag koninklijke gouden sieraden van Blush

Bent u meer in to gouden sieraden? Kijk dan eens bij onze collectie Blush sieraden. Deze zijn van 14 karaat goud en het zijn zeer stijlvolle sieraden. Door een twist aan de sieraden te geven, onderscheidt Blush zich van andere merken. De moeite waard om even te bekijken! Wanneer u liever voor een iets goedkopere variant gaat, kunt u altijd een kijkje nemen bij de goudkleurige sieraden van By LouLou. De sieraden zijn gemaakt van brons verguld materiaal en zijn dus iets fijner qua prijs.

Sieraden die Máxima ook zou dragen

Wist u dat Máxima een Smart Little Bag van By LouLou heeft? Dit is een klein tasje dat zowel als portemonnee als clutch gebruikt kan worden. Sieradenloods.nl weet zeker dat Máxima de sieraden van By LouLou ook te gek vindt! Máxima is trouwens ook niet bang om op te vallen met haar sieraden. Daarom zou een mooie munt van Mi Moneda niet misstaan bij uw oranje-outfit.

Online sieraden kopen: gratis verzending vanaf €50!

Sieraden bestellen op Sieradenloods.nl geeft u veel voordelen. Wanneer u sieraden op werkdagen voor 20:30 uur bestelt, worden deze dezelfde dag nog verzonden. Ook betaalt u geen verzendkosten bij besteding vanaf €50,-! Bestel uw sieraden voor Koningsdag uiterlijk vrijdag 24 april 2015 vóór 20:30 uur, zodat u deze op tijd ontvangt.