De ringen van Zinzi zijn schitterend. Deze zilveren ringen kunnen heel goed op zichzelf worden gedragen, maar u kunt ze ook uitstekend combineren. Als u de steentjes naast elkaar draagt, dan kunt u met gemak twee of drie ringen stapelen. Alle ringen van Zinzi zijn gemaakt van zilver en passen hierdoor bij elke outfit.

De mooiste ringcombinaties van Zinzi

Combineer de ZIR449 Zinzi ring met een facetgeslepen zirkonia in zwart met een ring met een bolletje met zirkonia (ZIR915) en een klassieke aanschuifring ZIR827 bezet met zirkoniastenen rondom. Zo combineert u zirkonia’s in zwarte en transparante kleuren met zilver en creëert u een chique look.

Ook de ZIR275 ring van Zinzi is perfect te combineren met een andere ring uit ons assortiment. Deze ring vormt een soort driehoek en staat perfect bij de gladde zilveren ring ZIR828. Deze gladde ring is overigens een basisring, die u eigenlijk met alle andere ringen van Zinzi kunt combineren.

Voor elke outfit een bijpassende Zinzi ring

Heeft u binnenkort een feest waarbij u wordt verwacht in een cocktailjurk? Dan kunt u helemaal losgaan met de accessoires. De dresscode cocktail betekend: lekker feestelijk, in uw mooiste korte jurk en met schitterende accessoires. De ZIR1086 is een feestelijke ring met een parelmoerroze steen en is omringt met zirkonia’s. Ook de ZIR1007 is een echte cocktailring met een grote opvallende zirkonia.

Alle ringen van Zinzi koopt u veilig en eenvoudig online bij Sieradenloods.nl.