Als wij ergens blij van worden dan zijn het wel Zinzi oorbellen. In onze ogen is niets zo mooi en klassiek als een paar fijne oorbellen. We voelen ons dan ook een heuse fashionista en Hollywoodster bij het dragen van Zinzi oorbellen. Ga voor stralende Zinzi sieraden met rijk bedenkte zirkonia diamantjes. All you need is love Zinzi :).

Zinzi oorbellen met zirkonia diamantjes

Bij het zien van de Zinzi oorbellen ZIO2CH waren wij gelijk verkocht. Deze kleine oorknopjes met zirkonia diamantjes zijn onze all-time favorite. Deze oorknopjes zijn uit te breiden met Zinzi oorbel bedels. Hiermee creëert u een grotere oorbel met een totaal andere look. Deze Zinzi oorbellen zijn te dragen bij uw alledaagse outfit en heel leuk om weg te geven als cadeau!

Zilveren Zinzi armbanden

Zinzi weet elk sieraad een succes te maken dankzij het trendy design. De Zinzi armbanden met grove schakels geven uw outfit een luxe uitstraling. Vooral de opvallende Zinzi slavenarmband ZIA1183 met hoogwaardig kwaliteit zilver is een aanrader. Een bijzonder en leuk detail zijn de hartjes aan de binnenkant van deze Zinzi slavenarmband. Zilver is forever. Good old silver mag dus niet ontbreken in uw sieradendoos!

Profiteer van 5% korting bij aankoop van Zinzi oorbellen

Shop nu een paar Zinzi oorbellen en profiteer van onze gratis inpakservice. Heeft u zich al aangemeld voor onze nieuwsbrief? Dan profiteert u namelijk ook van 5% korting op uw bestelling. Wat een feest! Uw Zinzi oorbellen shopt u op Sieradenloods.nl. Voor vragen over uw bestelling mailt u naar klantenservice@sieradenloods.nl. Heel veel shopplezier!