p>Zinzi heeft een collectie met sieraden die het verschil maken tussen doorsnee en gorgeous! Prachtig zilver, zomerse kleuren en unieke accenten zijn kenmerkend voor een Zinzi ring. Draag een stoere ring met schakels of grote zirkonia diamanten los of ga voor meerdere subtiele aanschuifringen naast elkaar. Een Zinzi ring staat hoe dan ook fantastisch om uw vinger.

Zinzi sieraden van goede kwaliteit

Alle sieraden Zinzi zijn gemaakt van 925 sterling zilver en gerhordineerd, wat een groot verschil maakt in de kwaliteit. Dankzij deze truc blijven de sieraden lang mooi, verkleuren ze niet en behouden ze die mooie glans. Hoera! De collectie bestaat naast ringen nog uit Zinzi kettingen, creolen en hangers. Bekijk deze prachtige collectie snel in onze webshop.

Trendy Zinzi sieraden

Zinzi staat voor zin in zilver. Elke half jaar wordt er een nieuwe collectie uitgebracht vaak in samenwerking met topontwerpers. Op deze manier kan Zinzi haar collectie op de laatste trends aanpassen en bent u ervan verzekerd er helemaal fashionable bij te lopen. Grote schakels, hier en daar wat extra zirkonia diamantjes of verrassende zomerkleuren (kobalt blauwe Zinzi creolen voor uw ketting, anyone?).

Shop uw sieraden Zinzi met korting

Bij Sieradenloods shopt u met 5% korting als u zich aanmeldt voor onze nieuwsbrief. Daarnaast vinden wij het geen probleem om uw bestelling in een mooi cadeaupapiertje te wikkelen. Deze optie vinkt u aan tijdens het bestelproces. Voor vragen over uw bestelling stuurt u een mailtje naar klantenservice@sieradenloods.nl. Happy shopping!