Het is zomer! Hoog tijd om uw collectie sieraden weer een upgrade te geven. Hoe kan dit nu beter met de prachtige Zinzi sieraden van Sieradenloods?! De Zinzi sieraden zijn kleurrijk, stylish en sprankelend. Ideaal om uw zomeroutfit mee op te leuken. De Zinzi sieraden zijn vervaardigd uit 925 zilver en zijn gerhodineerd. Hierdoor verkleuren uw Zinzi sieraden niet en blijven ze sprankelen! Op Sieradenloods vindt u de prachtige collectie Zinzi sieraden en in deze blogpost vertellen we meer over Zinzi.

Vernieuwende collecties Zinzi sieraden

Elk half jaar brengt het merk weer een prachtige collectie Zinzi sieraden uit, die is ontworpen door topontwerpers. Dit jaar heeft Zinzi zelfs een samenwerking met de Nederlandse ontwerper Mart Visser. Door samen te werken met ontwerpers zijn de sieraden altijd voorzien van de laatste trends. Houd dus Sieradenloods in de gaten, zodat u altijd als een van de eersten de nieuwe collectie kunt bewonderen.

Zinzi sieraden en Kim & Fatima

De beleving van Zinzi sieraden vindt het merk zeer belangrijk. Daarom heeft Zinzi Kim Feenstra en Fatima Moreira de Melo aan zich verbonden, die perfect bij het sieradenmerk passen. Kim en Fatima laten precies zien hoe u Zinzi sieraden kunt dragen en combineren.

Zinzi sieraden online kopen bij Sieradenloods

Bestel uw Zinzi sieraden op een werkdag voor 20:30 uur en Sieradenloods verzendt deze dezelfde dag nog. Tevens is de verzending geheel gratis bij bestelling vanaf €50,-. U kunt er ook voor kiezen om de Zinzi sieraden eerst van dichtbij te bekijken in onze winkel in Kampen. We helpen u graag bij het uitzoeken van een nieuw sieraad!