Personaliseer uw eigen Zinzi sieraden

Wist u dat Zinzi 'Zin in Zilver' betekent? Alle sieraden van Zinzi zijn namelijk gemaakt van zilver. Hierdoor zijn de Zinzi sieraden goed te combineren met verschillende outfits. Topmodel Kim Feenstra en oud-hockeyspeelster Fatima Moreira de Melo zijn twee krachtige en trendy vrouwen, waardoor ze goed passen bij het mooie sieradenmerk. Zij zijn dan ook al een aantal jaar het gezicht van Zinzi.

Zinzi Horloges: fashionable klokkijken

Met de Zinzi horloges kunt u meer dan alleen de tijd aflezen. De horloges zien er namelijk sportief en glamorous uit, waardoor uw outfit altijd een speciale uitstraling heeft. De horlogekasten zijn bezet met witte Swarovski kristallen, wat de horloges van Zinzi een glamoureuze look geven. Door de chronografen, de drie extra klokjes op de wijzerplaat, zijn de Zinzi horloges ook stoer. De verschillende kleuren horlogebanden zoals fuchsia (Zinzi UNO9) en wit (Zinzi UNO3) brengen de stoere en glamoureuze accenten samen tot fashionable horloges. De Zinzi horloges zijn natuurlijk te bestellen bij Sieradenloods.nl. Kijk ook eens op Horlogeloods.nl voor meer horloges.

Een persoonlijke touch met Zinzi

Het leuke aan Zinzi is dat u uw Zinzi sieraden kunt personaliseren met de Zinzi Charms. De Zinzi Charms zijn hangers die bevestigd kunnen worden aan de bijpassende Zinzi sieraden, zoals uw armband of Zinzi ketting. Zoek Charms uit die bij u passen om een prachtige en eigen gestylede armband te dragen.

Zinzi sieraden by Fatima

Fatima Moreira de Melo heeft een eigen sieradenlijn bij Zinzi. Haar Zinzi sieraden zijn geinspireerd op de vele reizen die ze heeft gemaakt. Ook kenmerken haar sieraden zich door een engelenvleugeltje, dat verwerkt zit in een aantal sieraden van haar eigen lijn.

U bestelt uw Zinzi sieraden natuurlijk bij Sieradenloods.nl. Bestelt u de sieraden voor 20:30, dan worden deze dezelfde dag verzonden.