Boccia ringen voor iedereen

Wie op zoek is naar een prachtige ring met een strak design hoeft niet verder te kijken. De Boccia ringen zijn super! De Boccia ringen worden gemaakt van het prachtige titanium. Dit materiaal heeft vele voordelen zoals dat het supersterk en superlicht is. U voelt amper dat u een ring om heeft. Daarnaast is het materiaal anti allergisch. Er bestaat een groep mensen die weinig of geen sieraden kunnen dragen omdat zij daar een allergische reactie van krijgen. Boccia biedt de uitkomst! Door gebruik te maken van titanium en haar sieraden voor 100% nikkelvrij te maken kunnen deze mensen de Boccia sieraden wel dragen. De rest van de collectie Boccia bestaat onder andere uit Boccia oorbellen, armbanden, hangers, horloges en kettingen.

Lees meer

  • OP WERKDAGEN VOOR 17:00 BESTELD, DEZELFDE DAG VERZONDEN
  • GROTE COLLECTIE SIERADEN OP VOORRAAD
  • GRATIS VERZENDING VANAF €50,-
  • OFFICIEEL MERKDEALER
  • WINKEL IN LELYSTAD
  • EIGEN ATELIER EN REPARATIE

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Gevarieerde collectie Boccia ringen

In de ringen collectie van Boccia ziet u ringen van verschillende afmetingen met diverse afwerkingen. Ook is er in enkele Boccia ringen gebruik gemaakt van titanium gecombineerd met verguld doublé. Deze ringen hebben fascinerende, strakke vormen. De Boccia sieraden zijn door het gevarieerde aanbod allemaal perfect met elkaar te combineren. Een setje sieraden in dezelfde stijl zorgt voor een elegante uitstraling. Hiervoor slaagt u zeker bij dit fantastische merk.

Boccia ringen geschikt als relatiering

Wist u dat Boccia ringen ook geweldig zijn als relatieringen? Wie zegt dat een relatiering of trouwring altijd van goud moet zijn heeft het mis. De collectie ringen van dit merk heeft prachtige sets samengesteld en hier kunt u samen een passende keuze uit maken. Voor meer relatieringen met een strak design kunt u eens kijken bij de ringen van Breil. Voor wat traditionelere ringen kunt u ook terecht op onze trouwringen pagina.

Boccia ring online te verkrijgen

Wilt u uw Boccia ring snel in huis hebben? Geen probleem! Als u zorgt dat uw bestelling op werkdagen voor 17:00 compleet is afgerond dan zorgen wij ervoor dat het pakket dezelfde dag nog wordt verzonden. Wilt u een van de prachtige Boccia ringen kado geven? Wij pakken het gratis en 100% feestelijk voor u in. Het enige wat u daarvoor hoeft te doen is dit aangeven in ons eenvoudige bestelproces. Hier kunt u tevens aangeven of u uw bestelling bij u thuis of op een alternatief adres wilt laten bezorgen. Ideaal voor als u nu al weet dat u op de dag van de levering niet thuis bent.

Button Top

Ontvang 5% korting