Buddha to Buddha hanger uit Amsterdam en Bali

Op Sieradenloods vindt u een prachtige Buddha to Buddha hanger collectie. Deze zijn stuk voor stuk met liefde en vakmanschap ontwikkeld. Volgens Buddha to Buddha worden de sieraden niet zomaar gemaakt. Elk onderdeel wordt namelijk handmatig in elkaar gezet, waarna een Buddha to Buddha hanger of ander sieraad samengesteld kan worden. Wist u dat de Buddha to Buddha hangers gecreëerd worden in Bali? Op dit prachtige eiland werken specialisten zoals zilversmeden aan de mooiste hangers. Hier gaat trouwens een heel proces aan uitdenken aan vooraf, wat in Amsterdam gebeurt. Bekijk hieronder de schitterende hangers en koop vandaag nog uw nieuwe Buddha to Buddha hanger!

Lees meer

  • OP WERKDAGEN VOOR 17:00 BESTELD, DEZELFDE DAG VERZONDEN
  • GROTE COLLECTIE SIERADEN OP VOORRAAD
  • GRATIS VERZENDING VANAF €50,-
  • OFFICIEEL MERKDEALER
  • WINKEL IN LELYSTAD
  • EIGEN ATELIER EN REPARATIE

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Buddha to Buddha hanger en hun bijpassende collecties

Het leuke aan de Buddha to Buddha sieraden is dat deze onderdeel zijn van een heel eigen familie. Elke collectie is namelijk vernoemd naar een medewerker of gerespecteerde zakenrelatie. Daarbij heeft elke collectie zijn eigen kenmerken. De collectie met Nathalie sieraden heeft bijvoorbeeld veel sierlijke vormen, terwijl de Batul collectie met strakke lijnen en vormen werkt. Bij heel veel collecties is een bijpassende Buddha to Buddha hanger gecreëerd, zodat u deze perfect als set kunt dragen. Maar schroom ook vooral niet om items uit verschillende collecties samen te dragen!

Buddha to Buddha hanger voor iedereen

Iedereen is vast bekend met de Buddha to Buddha sieraden, maar weinig mensen weten van het bestaan van de Buddha to Buddha pendanten. Elke hanger van Buddha to Buddha is uitgevoerd in zijn eigen design. Kies bijvoorbeeld een Buddha to Buddha hanger met een bijzondere boodschap om een bepaalde dimensie in uw leven te benadrukken. Tevens heeft het merk een Buddha to Buddha hanger met alleen het logo of met buddha zelf, zoals iedereen hem kent. Er is kortom voor elk persoon een passende Buddha to Buddha hanger.

Buddha to Buddha hanger online kopen

Een Buddha to Buddha sieraad bestellen bij Sieradenloods gaat erg gemakkelijk. Binnen 4 stappen is uw bestelling namelijk al afgerond! Tijdens het bestellen kunt u er voor kiezen uw sieraad gratis feestelijk te laten inpakken. Ook kunt u uw bestelling laten afleveren op een ander adres, bijvoorbeeld op uw werk of bij een PostNL afhaalpunt. Ideaal voor als u op de dag van de levering niet thuis bent. Online shoppen was nog nooit zo makkelijk.

Button Top

Ontvang 5% korting