Fossil ketting voor een elegante look

Wilt u uw outfit eens een upgrade geven? Dan heeft Sieradenloods een leuk idee voor u. Sinds kort vindt u namelijk de prachtige Fossil sieraden in onze webshop, die elegant, uniek en stijlvol zijn. Het merk kent u vast wel van de Fossil horloges, welke u trouwens erg goed kunt combineren met de sieraden. Fossil ontwikkelt sieraden voor zowel dames als heren. Kies uw favoriete Fossil ketting hieronder.

Lees meer

  • OP WERKDAGEN VOOR 17:00 BESTELD, DEZELFDE DAG VERZONDEN
  • GROTE COLLECTIE SIERADEN OP VOORRAAD
  • GRATIS VERZENDING VANAF €50,-
  • OFFICIEEL MERKDEALER
  • WINKEL IN LELYSTAD
  • EIGEN ATELIER EN REPARATIE

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Fossil ketting in verschillende kleuren

Een Fossil ketting zijn net zoals de andere Fossil sieraden zeer vernieuwend. Wat onmiddellijk opvalt zijn de verschillende kleuren edelstaal die Fossil in zijn kettingen gebruikt. Dit zijn zogenaamde bicolor of tricolor kettingen die twee of drie kleuren edelstaal bevatten. Denk bijvoorbeeld aan een zilverkleurige Fossil ketting met rosé- en geelkleurige hangers. Natuurlijk zijn er ook kettingen die uitgevoerd zijn in één kleur edelstaal, in combinatie met prachtige stenen. Welke Fossil ketting is uw favoriet?

Authentiek design: Fossil ketting

Fossil denkt dat het hart van zijn merk in zijn medewerkers, cultuur en producten zit. Deze brengen namelijk een authentieke soort creativiteit. De identiteit van Fossil mag gerust vintage genoemd worden met een mix van inventiviteit. Fossil begon in 1984 met het ontwikkelen van horloges die niet enkel en alleen bedoeld waren als functioneel product. Het merk voegde namelijk stijl toe aan zijn horloges, en was daarmee het eerste Amerikaanse merk die dat deed. Fossil was altijd al vernieuwend in zijn gebruikte technologieën, materialen en in het toepassen van design-elementen. Vandaag de dag ontwikkelt Fossil kettingen voor iedereen en daar is elke Fossil ketting dan ook naar ontworpen.

Fossil ketting online kopen

Bent u al bekend met de voordelen van het bestellen bij Sieradenloods? U betaalt bijvoorbeeld geen verzendkosten bij bestelling vanaf €50. Ook pakken wij de Fossil ketting graag voor u in wanneer u het cadeau geeft. Geef enkel tijdens het bestelproces aan dat het om een cadeau gaat. Sieradenloods pakt de ketting dan feestelijk en gratis in. En meldt u zich aan voor onze nieuwsbrief, dan ontvangt u direct 5% korting in uw mailbox.

Button Top

Ontvang 5% korting