Verzendkosten & bezorging

Levering

Nadat u een sieraad besteld heeft is het wachten op de bezorger van PostNL die uw pakketje komt brengen. Op deze pagina vindt u alle informatie omtrent de levering van onze sieraden en horloges. Lees snel verder!

Bezorging

Wanneer u op werkdagen voor 17:00 uur een voorradig product bestelt, staat de postbode de volgende dag al voor uw deur! Bestellingen die geplaatst zijn in het weekend worden niet binnen een dag geleverd, maar vaak op dinsdag.

Let op: Heeft u een bestelling geplaatst (op werkdagen) voor 17:00, maar na drie dagen nog niets ontvangen? Neem dan contact op met onze klantenservice door te bellen naar 0320-222021 of mail naar klantenservice@sieradenloods.nl.

Kosten

Voor het verzendklaar maken, controleren en de aflevering betaalt u een kleine bijdrage per bestelling. Bij iedere bestelling onder de €50,- betaalt u €3,95 (in Nederland en België). Bij iedere bestelling boven de €50,- is de verzending gratis. Voor andere Europese landen gelden de tarieven van PostNL. Als u meerdere bestelling geplaatst heeft op één dag is het eventueel mogelijk om deze samen te versturen. Neem hierover contact op met onze klantenservice door te bellen naar 0320-222021.

Bezorgadres

Het adres wat u bij ons heeft doorgegeven als factuuradres, is ook direct het bezorgadres. Mocht u graag een ander afleveradres willen, geef dit dan aan tijdens het bestellen. Deze optie is handig als u iemand een cadeautje wilt sturen, of als u een pakketje wilt laten bezorgen op uw werk.

Bij stap 1, factuuradres, ziet u onderaan het formulier een blauw vinkje. Achter dat blauwe vinkje staat: ‘verzenden naar hetzelfde adres’. Schakel dit vinkje uit door erop te klikken. Vul daarna de nieuwe adresgegevens in.

Verzendbevestiging

Nadat uw pakketje door ons overgedragen is aan PostNL, ontvangt u van ons een verzendbevestiging met uw persoonlijke Track & Trace code. Deze code vult u vervolgens samen met uw postcode in op https://mijnpakket.postnl.nl/ om uw bestelling te volgen totdat deze geleverd is.

Niet thuis? Geen probleem!

Bent u niet thuis op het moment dat uw pakketje geleverd wordt? Geen zorgen! PostNL zal proberen het pakketje bij de buren af te leveren. Mocht dit ook niet gelukt zijn dan ontvangt u van de postbezorger een ‘niet-thuis-code’. Met deze code kan u tot 22:00 uur (dezelfde dag) aangeven waar en wanneer u het pakketje bezorgd wilt hebben.

U heeft de keuze uit één van de volgende opties:

• Bezorging op een andere dag (tot 6 dagen vooruit te plannen).

• Maandag t/m vrijdagavond bij u thuis* tussen 18.00 en 21.30 uur (1,95 euro).

• Bij één van de 2.600 PostNL locaties door heel Nederland. U haalt uw zending vanaf 15.00 uur de volgende dag op.

• Bij PostNL locaties waar u het pakket vanaf 9.00 uur de volgende dag ophaalt (1,95 euro).

*Uitgezonderd enkele postcodegebieden

Klantenservice

Heeft u niet het antwoord gekregen waar u op had gehoopt? Neem dan contact op met onze klantenservice door te bellen naar 0320-222021 of mail naar klantenservice@sieradenloods.nl. of info@vonkjuweliers.nl 

Button Top

Ontvang 5% korting