Het platte design van de Skagen dameshorloges

De designs van de Skagen dameshorloges zijn extreem plat en dit platte ontwerp is de herkenbare stijl van Skagen. De kwaliteit van een dameshorloge van dit merk is perfect, u hoeft zich hier geen zorgen over te maken. De verschillende vormen van de horlogekasten en het gebruik van duurzame materialen zoals edelstaal, titanium en keramiek geeft het dameshorloge een unieke uitstraling. Mocht er onverhoopt toch iets mis zijn met uw Skagen dameshorloge dan heeft u recht op de volledige garantie. Bij Skagen is deze garantie zelfs levenslang!

Lees meer

  • OP WERKDAGEN VOOR 17:00 BESTELD, DEZELFDE DAG VERZONDEN
  • GROTE COLLECTIE SIERADEN OP VOORRAAD
  • GRATIS VERZENDING VANAF €50,-
  • OFFICIEEL MERKDEALER
  • WINKEL IN LELYSTAD
  • EIGEN ATELIER EN REPARATIE

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Skagen dameshorloge uit Denemarken

Het stijlvolle horlogemerk is van Deense oorsprong en in 1989 opgericht door het echtpaar Henrik en Charlotte Horst die vanuit Denemarken naar Amerika waren vertrokken en in eerste instantie een collectie horloges hadden ontworpen die als relatiegeschenken werden verkocht. Het dunne design en de elegante uitstraling zorgde er al snel voor dat er een grote vraag kwam naar de horloges van dit merk en daarop volgde al snel een uitbreiding via andere verkoopkanalen. De horloges van Skagen zijn voor het eerst in Nederland gelanceerd in 1999 en kennen onder stijlvolle vrouwen die voor de elegantie van een Skagen dameshorloge kiezen een grote populariteit.

Hoogwaardige kwaliteit Skagen dameshorloges

Skagen dameshorloges zijn ideaal voor de vrouw die trendy gekleed gaat en daar een passend horloge bij wil dragen. Het zeer platte ontwerp is kenmerkend voor de Skagen dameshorloges en geven elk horloge een elegante en stijlvolle uitstraling mee. De kwaliteit van de volledige collectie dameshorloges van het merk Skagen is perfect. De uitzonderlijke kwaliteit geldt niet alleen voor de duurzame materialen van de horlogebandjes, maar heeft ook betrekking op het uurwerk, wijzerplaten en wijzers. Er wordt dan ook een levenslange garantie verstrekt op het uurwerk. U heeft dus een geweldig horloge in handen als u besluit een van deze Skagen dameshorloges te kopen. Datzelfde geldt uiteraard voor de Skagen herenhorloges en Skagen sieraden.

Skagen dameshorloge online kopen

Bestel uw dameshorloge direct online op Sieradenloods.nl. Het dameshorloge wordt direct uit voorraad geleverd zodat u snel kunt genieten van uw aankoop. Wist u dat als u een van deze dameshorloges kado wilt geven u dit dan eenvoudig kunt aangeven in ons bestelproces? Wij pakken het feestelijk voor u in. Wat dit kost? Helemaal niks! Service van Sieradenloods.nl. En bestelt u op werkdagen voor 17:00, dan wordt het horloge van uw keuze dezelfde dag nog verzonden. Ook kunt u de collectie Skagen dameshorloges komen bekijken in onze winkel in Kampen.

Button Top

Ontvang 5% korting