Uitgebreide Skagen herenhorloge collectie

De Skagen herenhorloges hebben een duidelijk herkenbare en unieke stijl. De horloges hebben een superplatte kast waarin prachtige wijzerplaten zijn verwerkt. Er zijn maar weinig horlogemerken zoals Skagen waarbij de uurwerken zo plat wordt uitgevoerd. Doordat de horloges zo dun zijn ligt het horloge plat op de pols en zorgt het voor een perfecte pasvorm. Omdat Skagen zo overtuigd is van de kwaliteit van haar horloges bieden ze voor elk Skagen herenhorloge een levenslange garantie op het uurwerk, wijzerplaat en de wijzers.

Lees meer

  • OP WERKDAGEN VOOR 17:00 BESTELD, DEZELFDE DAG VERZONDEN
  • GROTE COLLECTIE SIERADEN OP VOORRAAD
  • GRATIS VERZENDING VANAF €50,-
  • OFFICIEEL MERKDEALER
  • WINKEL IN LELYSTAD
  • EIGEN ATELIER EN REPARATIE

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Skagen herenhorloges in diverse variaties

De wijzerplaten van deze horloges in deze merkcollectie kennen een plat design, maar onderscheiden zich wel ten opzichte van elkaar in kleur en detaillering. De wijzerplaten van Skagen herenhorloges variëren in stijlvolle kleuren als antraciet, grijs, zwart, parelmoer en blauw, waarbij de kleur kan overgaan in een gelijke kleur als het horlogebandje. Er zijn echter ook horloges beschikbaar waar de wijzerplaat juist contrast biedt ten opzichte van de kleur van het horlogebandje. De details op de wijzerplaten, zoals bijvoorbeeld de weergaven van de uren variëren eveneens per horloge.

Kwalitatief Skagen herenhorloge

Een Skagen herenhorloge heeft niet alleen een uniek plat ontwerp, maar is ook nog eens van topkwaliteit. Bij het ontwikkelen van deze herenhorloges wordt er gebruik gemaakt van duurzame materialen. Er zijn in deze collectie dan ook horloges met banden van titanium, leder en edelstaal die een optimaal draagcomfort bieden. De kwaliteit gaat verder dan het materiaal van de horlogebandjes, want ook het uurwerk in combinatie met de wijzerplaat en wijzers zijn van een topkwaliteit. Skagen biedt een levenslange garantie aan op onder meer het uurwerk van de Skagen herenhorloges, en Skagen dameshorloges.

Skagen herenhorloge online kopen

Wist u dat als u op werkdagen voor 20:30 uw bestelling compleet afrond, deze dezelfde dag nog wordt verzonden? Op deze manier kunt u snel genieten van uw horloge. Als het Skagen herenhorloge een cadeau is, kunt u dit aangeven tijdens het bestelproces. Wij zullen er dan voor zorgen dat uw bestelling gratis feestelijk wordt ingepakt. Mocht u nog vragen hebben over bestellen op onze website of over deze horloges kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice. Wij zijn op werkdagen te bereiken van 10.00 tot 17:00. Ook kunt u de Skagen herenhorloges komen bekijken in onze winkel in Kampen.

Button Top

Ontvang 5% korting